BEHANDLINGAR

Här hittar du alla behandlingar jag utför, priser och beskrivningar så att du kan hitta den behandling som passar dig bäst!

 

 

Nagelförlängning, Nytt set.

Nagelförlängning är för dig som vill ha längre naglar än du redan har. Nagelförlängning görs med gel i olika former beroende på design och byggs upp på din naturliga nagel antingen med en mall man sätter som en guide under nageln som sedan tas bort eller med en plasttipp som fästs på nagelkanten och som sitter kvar under gelen.
Nytt set ska du bara boka när du inte har något konstmaterial på naglarna, vill du fylla på naglar som växt ut så ska du boka Återbesök.

Pris:
Nytt set. Färg/design. 120 min. 630:-
Nytt set. Fransk manikyr/Framsk ombre. 150 min. 660:-


 

Nagelförstärkning, Nytt set.

Nagelförstärkning innebär att man bara lägger gel på den naturliga nageln som en stark förstärkning. Man bygger alltså inte ut naglarna något. 
Nytt set ska du bara boka när du inte har något konstmaterial på naglarna, vill du fylla på naglar som växt ut så ska du boka Återbesök.

Pris:
Nytt set. Färg/design. 90 min. 480:-
Nytt set. Fransk manikyr/Framsk ombre. 120 min. 510:-


 

Återbesök gelnaglar

Återbesöken gäller för både förlängning och förstärkning då samma arbete utförs. Här filar man bort den gamla designen och "fyller på" utväxten vid nagelbanden. Man kan helt byta form och färg/design om man vill det. Det går även bra att byta till Fransk manikyr om man haft färg innan och tvärt om, bara man ser till att boka rätt återbesöksvariant då fransk manikyr/ombre tar längre tid. Vid återbesöken ingår även lagning av eventuella brutna naglar men man måste ha minst hälften kvar.
Återbesök gäller inte lackgelsmanikyr, detta bokar man samma varje gång då lackgelen måste tas bort och börjas om från början varje gång.

Pris:
Återbesök. Färg/design. 90 min. 390:-
Återbesök. Fransk manikyr/Fransk ombre. 120 min. 430:-


 

Lackgelsmanikyr

Lackgelsmanikyr är som en blandning mellan hårdgelsförstärkning och vanligt nagellack. Den förstärker nageln samtidigt som den är följsam på nageln. Lacket målas på naturlig nagel och är ett perfekt skydd för dig som har hårda naglar man som gärna flisar sig! Lackgelen härdas i uvljus och är därför hård och helt torr när du är klar hos mig. Lackgel håller i 3-5 veckor beroende på hur man använder sina händer i vardagen.

Pris:
Lackgelsmanikyr. 75 min. 290:-